За нас

Фирма “Cesil” е създадена през 2009 г. като фабрика за производство от собственика Emre Öztürk. От създаването си компанията расте в развитието си, като работим с богата гама от продукти и извършваме пълно автоматизирано производство в Турция. Ние от “Cesil”, се стараем да предлагаме най-високото качество продукти на клиентите си, поради тази причина използваме само висококачествени суровини. Иновативни продукти, професионално оборудване, бутикови сладкарски изделия, презентационни и декорационни алтернативи, силиконови форми и стилни торти за всички, които обичат да се потопят в света на сладкарството. Продуктите на “Cesil”, са в съответствие със стандартите на FDA и CE.

Визия

Следвайки развитието в сладкарството, нашата визия е да предоставяме високо качество на нашите клиенти. “Cesil Professionals Bulgaria” предлага широка гама от професионално оборудване и иновативни продукти за професионални сладкари и любители. Качеството е във всеки аспект от нашата работа, затова се стремим към непрекъснато усъвършенстване.

Мисия

Нашата мисия е да вдъхновяваме и подкрепяме всеки един професионален сладкар и любител. Ние развираме и създаваме иновации в сладкарския сектор, като винаги предоставяме качествени услуги на клиентите си.

Количка

0

Нямате артикули в количката.